Portalul myChevrolet

Portalul myChevrolet

Vrei să obţii şi mai mult ca proprietar şi utilizator al autovehiculului tău Chevrolet? Înscrie-te acum pentru a deschide un cont personal gratuit pe myChevrolet.


Ce este myChevrolet?

Prin platforma myChevrolet aducem pe internet toate beneficiile unui Service autorizat Chevrolet. Pe lângă toate facilitățile pe care le găseşti în Service-ul nostru, în platforma myChevrolet am adăugat câteva caracteristici unice. De exemplu, dacă introduci VIN-ul și selectezi Autoglobus ca şi Dealer preferat putem să îți oferim oferte personalizate și să te informăm despre promoțiile atractive pe care le avem pentru tine.

Prin colectarea de informații cuprinzătoare despre tine și mașina ta, suntem capabili să îți facem oferte individuale și reduceri de preț de care să beneficiezi.

Ce oferă MyChevrolet?

  • Cerere online pentru programare în Service: programează on-line o intervenție în Service
  • Profilul mașinii tale: conține toate datele importante despre mașina ta cât și din Caietul de Service
  • Memento intervenții în Service: nu mai rata nicio intervenție în Service, lasă-ne pe noi să îți amintim de ele
  • Newsletter cu știri și noutăţi despre Service: oferte croite special pentru tine și Chevroletul-ul tău cât și multe reduceri de preț atractive, accesorii specifice mașinii tale și alte servicii.

Și multe altele...

De asemenea îți oferim și istoricul în Service al mașinii pentru intervențiile făcute la un Service autorizat (numai după declararea proprietății clientului asupra mașinii la service).


Link-uri utile

portalul myChevrolet


Disclaimer
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactaţi. 

Comentarii

comments powered by Disqus