Maşină la schimb

Masina la Schimb

Autovehiculul tău a suferit o daună auto?
La Autoglobus avem grijă să nu-i simţi lipsa cât timp se află la noi în service, aşa că îţi oferim, fără costuri suplimentare, MAŞINĂ LA SCHIMB pe perioada reparaţiei.

Maşina de schimb se acordă în următoarele condiţii:

 • dacă imobilizarea vehiculului ce intră în reparaţie depăşeşte 2 zile;
 • în limita disponibilităţii;
 • în limita a 100 km/zi

Pentru alte detalii nu ezitaţi să ne contactaţi.

Consiliere gratuită în caz de daune

Economisiţi timp şi evitaţi birocraţia, Autoglobus gestionează pentru dvs. întregul proces de rezolvare a daunei cu asiguratorul.

Avem încheiate convenţii de colaborare cu majoritatea asiguratorilor din piaţa românească pentru reparaţii acoperite de poliţele de asigurare: Allianz-Ţiriac, Asirom, Carpatica, Credit Europe, Garanta, Generali, Gothaer, Groupama, Forte Asigurări, Omniasig și Uniqa.

Vă oferim consultanţă de specialitate și vă punem la dispoziţie, în parteneriat cu societăţile de asigurări, un modern Centru de constatare daune, dotat cu toate facilităţile necesare.

Aveţi dreptul de a alege!

Optaţi întotdeauna pentru service-ul de caroserie în care aveţi încredere!

Aţi fost implicat într-un accident rutier. Asiguraţi-vă că service-ul ales pentru efectuarea reparaţiilor la maşina dumneavoastră prestează servicii de cea mai înaltă calitate, folosind tehnologii de ultimă generaţie şi personal calificat.

Fiind vorba de siguranţa dumneavoastră şi a celor dragi este deosebit de important ca şi piesele de schimb, materialele utilizate în reparaţii să fie de cea mai bună calitate.

Important Este dreptul dumneavoastră, stabilit prin legea nr.136/1995, ca în cazul reparaţiilor suportate de societăţile de asigurare, să aveți posibilitatea de a alege unde doriți să fie executate lucrările de tinichigerie şi vopsitorie.
Totodată, la cererea dumneavoastră, inspectorii de daune de orice societate de asigurări cu care avem încheiată convenție de colaborare se pot deplasa la sediul nostru în vederea efectuării constatării.

Dreptul de a alege

De ce Autoglobus?

De ce Autoglobus

Alegând Autoglobus vă asiguraţi că maşina dvs. este readusă la nivelul de calitate existent la achiziţia acesteia:

 • va avea același număr de stele EuroNCAP
 • sunt utilizate doar piese de origine sau economice de calitate
 • ultimele tehnologii de reparaţie sunt aplicate
 • este menţinută garanţia anticoroziune
 • veţi beneficia de garanţia lucrării efectuate
Află mai multe despre Service-ul de Caroserie

ATELIER CAROSERII

Într-unul din cele mai moderne ateliere din vestul ţării, cu 45 de posturi de lucru, echipat cu tehnologii de ultimă generaţie, realizăm în condiţii de flux toate lucrările de caroserie pentru toate autovehiculele cu sarcina maximă de 3,5 tone, indiferent de marcă și producător: dezechipări, înlocuiri și reparaţii de ansamble și subansamble de caroserie, tinichigerie, vopsitorie, echipări.

PERSONAL

Personalul nostru este specializat periodic în România și străinătate, atât de constructorii pe care-i reprezentăm, cât și de companiile furnizoare de materiale specifice domeniului. 40 de specialiști sunt pregătiţi să evalueze, să ofere consultanţă și să efectueze orice lucrare de caroserie, utilizând piese de origine sau echivalente, materiale de vopsitorie Standox sau Ixell, să ofere garanţie pentru tehnologiile, lucrările, piesele și materialele utilizate.

CERTIFICĂRI

Atelierul de caroserii îndeplinește cerinţele de audit și certificare impuse de Registrul Auto Român și criteriile de selectivitate și standardele în domeniu ale următorilor producători de automobile: Chevrolet, Citroen, Dacia, Iveco, Opel și Renault.

Informaţii utile

A avut loc un accident. Din fericire, nimeni nu a pățit nimic, însă mașina este lovită. În acest caz, cel mai important lucru este să te deplasezi într-un loc sigur, evitând pericolele suplimentare sau producerea altor avarii.
 • Dacă mașina poate fi deplasată, încearcă să o scoți în afara părții carosabile, degajând locul accidentului;
 • Dacă motorul nu pornește sau te confrunți cu alte probleme de natură tehnică, probleme care nu permit deplasarea autovehiculului prin mijloace proprii (scurgeri de lichide sau scurtcircuite electrice), împinge sau remorchează mașină în afara părții carosabile;
 • În acest caz mergi la Poliție în termen de 24 de ore pentru a anunța producerea accidentului sau dacă se îndeplinesc condițiile completează formularul de constatare amiabilă de accident;
În urmă accidentului produs există, din nefericire, persoane vătămate. Încearcă să-ți păstrezi calmul și acționează responsabil.
Ce trebuie sa faci:
 • Sună la 112 pentru a chema Salvarea şi Poliţia sau anunţă accidentul prin intermediul altor persoane
 • Nu modifica poziţia maşinii, nu şterge urmele accidentului
 • Acordă primul ajutor
 • Nu părăsi locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei
Începând cu 1 iulie 2009, conducătorii auto implicați în accidente ușoare (fără vătămări corporale) au posibilitatea unei proceduri alternative de constatare a daunelor înregistrate, fără a mai fi nevoiți să apeleze la serviciile de constatare efectuate de către reprezentanții Poliției Rutiere: Constatarea amiabilă de accident.
Pentru accidente întâmplate pe teritoriul României, poți recurge la Constatarea amiabilă:
 • indiferent de locul producerii accidentului: drumuri publice, drumuri închise circulației publice, diverse incinte etc.
 • dacă în accident au fost implicate doar două autovehicule;
 • dacă din accident au rezultat doar pagube la cele două mașini autovehicule.

Această procedura este opțională și oferă conducătorilor auto posibilitatea de a completa împreună și de a depune, ulterior, la companiile de asigurări, un formular tipizat: Formularul de Constatare amiabilă.
Atenție! Completarea formularului nu reprezintă o recunoaștere a răspunderii conducătorilor auto, ci un cumul de evenimente și fapte ce va contribui la soluționarea dosarelor de daună. Acest document îi permite asiguratorului să stabilească vinovăția conducătorilor auto implicați în accident și pagubele produse.

Informatii utile

Contactează-ne

Vă stăm la dispoziție cu consultanță gratuită de specialitate și suport în deschiderea și gestionarea dosarului de daună, 7 zile din 7, între orele 08:00 - 22:00.


Date de Contact


Orar Service Caroserii

 • Luni - Vineri: 08:30 - 17:30
 • Sâmbătă: -