Mașină la schimb

Masina la Schimb

Autovehiculul tău a suferit o daună auto?
La Autoglobus avem grijă să nu-i simți lipsa cât timp se află la noi în service, așa că îți oferim, cu costuri mici, MAŞINĂ LA SCHIMB pe perioada reparației.

Mașina de schimb se acordă în următoarele condiții:

 • dacă imobilizarea vehiculului ce intră în reparație depășește 2 zile;
 • în limita disponibilității;
 • în limita a 100 km/zi

Pentru alte detalii nu ezitați să ne contactați.

Consiliere gratuită în caz de daune

Economisiți timp și evitați birocrația, Autoglobus gestionează pentru dvs. întregul proces de rezolvare a daunei cu asiguratorul.

Avem încheiate convenții de colaborare cu majoritatea asiguratorilor din piața românească pentru reparații acoperite de polițele de asigurare: Allianz-Ţiriac, Asirom, Carpatica, Credit Europe, Garanta, Generali, Gothaer, Groupama, Forte Asigurări, Omniasig și Uniqa.

Vă oferim consultanță de specialitate și vă punem la dispoziție, în parteneriat cu societățile de asigurări, un modern Centru de constatare daune, dotat cu toate facilitățile necesare.

Aveți dreptul de a alege!

Optați întotdeauna pentru service-ul de caroserie în care aveți încredere!

Ați fost implicat într-un accident rutier. Asigurați-vă că service-ul ales pentru efectuarea reparațiilor la mașina dumneavoastră prestează servicii de cea mai înaltă calitate, folosind tehnologii de ultimă generație și personal calificat.

Fiind vorba de siguranța dumneavoastră și a celor dragi este deosebit de important ca și piesele de schimb, materialele utilizate în reparații să fie de cea mai bună calitate.

Important Este dreptul dumneavoastră, stabilit prin legea nr.136/1995, ca în cazul reparațiilor suportate de societățile de asigurare, să aveți posibilitatea de a alege unde doriți să fie executate lucrările de tinichigerie și vopsitorie.
Totodată, la cererea dumneavoastră, inspectorii de daune de orice societate de asigurări cu care avem încheiată convenție de colaborare se pot deplasa la sediul nostru în vederea efectuării constatării.

Dreptul de a alege

De ce Autoglobus?

De ce Autoglobus

Alegând Autoglobus vă asigurați că mașina dvs. este readusă la nivelul de calitate existent la achiziția acesteia:

 • va avea același număr de stele EuroNCAP
 • sunt utilizate doar piese de origine sau economice de calitate
 • ultimele tehnologii de reparație sunt aplicate
 • este menținută garanția anticoroziune
 • veți beneficia de garanția lucrării efectuate
Află mai multe despre Service-ul de Caroserie

ATELIER CAROSERII

Într-unul din cele mai moderne ateliere din vestul țării, cu 45 de posturi de lucru, echipat cu tehnologii de ultimă generație, realizăm în condiții de flux toate lucrările de caroserie pentru toate autovehiculele cu sarcina maximă de 3,5 tone, indiferent de marcă și producător: dezechipări, înlocuiri și reparații de ansamble și subansamble de caroserie, tinichigerie, vopsitorie, echipări.

PERSONAL

Personalul nostru este specializat periodic în România și străinătate, atât de constructorii pe care-i reprezentăm, cât și de companiile furnizoare de materiale specifice domeniului. 40 de specialiști sunt pregătiți să evalueze, să ofere consultanță și să efectueze orice lucrare de caroserie, utilizând piese de origine sau echivalente, materiale de vopsitorie Standox sau Ixell, să ofere garanție pentru tehnologiile, lucrările, piesele și materialele utilizate.

CERTIFICĂRI

Atelierul de caroserii îndeplinește cerințele de audit și certificare impuse de Registrul Auto Român și criteriile de selectivitate și standardele în domeniu ale următorilor producători de automobile: Chevrolet, Citroen, Dacia, Iveco, Opel și Renault.

Informații utile

A avut loc un accident. Din fericire, nimeni nu a pățit nimic, însă mașina este lovită. În acest caz, cel mai important lucru este să te deplasezi într-un loc sigur, evitând pericolele suplimentare sau producerea altor avarii.
 • Dacă mașina poate fi deplasată, încearcă să o scoți în afara părții carosabile, degajând locul accidentului;
 • Dacă motorul nu pornește sau te confrunți cu alte probleme de natură tehnică, probleme care nu permit deplasarea autovehiculului prin mijloace proprii (scurgeri de lichide sau scurtcircuite electrice), împinge sau remorchează mașină în afara părții carosabile;
 • În acest caz mergi la Poliție în termen de 24 de ore pentru a anunța producerea accidentului sau dacă se îndeplinesc condițiile completează formularul de constatare amiabilă de accident;
În urmă accidentului produs există, din nefericire, persoane vătămate. Încearcă să-ți păstrezi calmul și acționează responsabil.
Ce trebuie sa faci:
 • Sună la 112 pentru a chema Salvarea și Poliția sau anunță accidentul prin intermediul altor persoane
 • Nu modifica poziția mașinii, nu șterge urmele accidentului
 • Acordă primul ajutor
 • Nu părăsi locul accidentului fără încuviințarea poliției
Începând cu 1 iulie 2009, conducătorii auto implicați în accidente ușoare (fără vătămări corporale) au posibilitatea unei proceduri alternative de constatare a daunelor înregistrate, fără a mai fi nevoiți să apeleze la serviciile de constatare efectuate de către reprezentanții Poliției Rutiere: Constatarea amiabilă de accident.
Pentru accidente întâmplate pe teritoriul României, poți recurge la Constatarea amiabilă:
 • indiferent de locul producerii accidentului: drumuri publice, drumuri închise circulației publice, diverse incinte etc.
 • dacă în accident au fost implicate doar două autovehicule;
 • dacă din accident au rezultat doar pagube la cele două mașini autovehicule.

Această procedura este opțională și oferă conducătorilor auto posibilitatea de a completa împreună și de a depune, ulterior, la companiile de asigurări, un formular tipizat: Formularul de Constatare amiabilă.
Atenție! Completarea formularului nu reprezintă o recunoaștere a răspunderii conducătorilor auto, ci un cumul de evenimente și fapte ce va contribui la soluționarea dosarelor de daună. Acest document îi permite asiguratorului să stabilească vinovăția conducătorilor auto implicați în accident și pagubele produse.

Informatii utile

Contactează-ne

Vă stăm la dispoziție cu consultanță gratuită de specialitate și suport în deschiderea și gestionarea dosarului de daună.


Date de Contact


Orar Service Caroserii

 • Luni - Vineri: 08:30 - 17:30
 • Sâmbătă: -